Inschrijven

Inschrijving voor de Slag om Willemstad

Met dit formulier kan je jouw team inschrijven voor de wedstrijd.

Wanneer je klaar bent met het invullen van de gegevens klik je op de knop “versturen” onder aan dit scherm en je inschrijving wordt aan ons verzonden. Je krijgt hier ook een bevestiging van per e-mail.

Deelname aan de Slag om Willemstad kost €75,- plus een €20,- borg voor startborden. borg wordt terug betaald bij inlevering van het startbord.

Om te controleren of alles goed gegaan is kan je op onze website in de lijst met deelnemers controleren of je inschrijving succesvol is geweest. Mocht er iets niet in orde zijn, stuur ons dan even een e-mail op sloeproeien@wvwillemstad.nl

Door op versturen te klikken gaat u akkoord met de volgende verklaring:

Ik verklaar op eigen risico deel te nemen aan de Slag om Willemstad.

Ik verklaar hierbij om het inschrijfgeld van €75,- plus €20 borg zo spoedig mogelijk over te maken naar de rekening van de Watersport Vereniging Willemstad op rekeningnummer NL30RABO0346792460.

Het is mij bekend dat de Watersportvereniging Willemstad niet aansprakelijk gesteld kan worden voor enige schade of letsel, direct of indirect verband houdend met de Slag om Willemstad.

Tijdens het evenement zal beeld materiaal in vorm van foto en video gemaakt worden. deze foto’s kunnen worden gebruikt voor promotie voor het evenement.